Підлоговий монтаж

У разі підлогового монтажу мішалка монтується за допомогою консолі безпосередньо на дні водойми. ОБЕРЕЖНО! Якщо мішалку було замовлено для підлогового монтажу, консоль попередньо вже змонтовано. Якщо консоль не входила в комплект постачання мішалки, замовте підхожу консоль в сервісному центрі! Прокладіть під’єднувальний кабель по дну водойми та виведіть його наверх по стінці водойми.

  1. Робоча зона/місце встановлення підготовлені для установки. Дотримуйтесь наведених в проектній документації відстаней до вбудованих елементів та стінок водойми.
  2. Мішалку не під’єднано до електромережі.
  3. Консоль змонтовано на мішалці.
  1. Користуючись допомогою двох осіб, позиціонуйте мішалку на дні водойми та намітьте 2 кріпильних отвори.
  2. Поставте мішалку за межами робочої зони.
  3. Просвердліть кріпильні отвори та встановіть фундаментні болти. ВКАЗІВКА! Дотримуйтеся інструкцій з монтажу, наданих виробником!
  4. Після затвердіння місць кріплення фундаментних болтів встановіть на них мішалку за допомогою 2-х осіб та зафіксуйте матеріалом для кріплення.
  5. Стаціонарно змонтуйте мішалку на дні водойми. ВКАЗІВКА! Дотримуйтеся інструкцій з монтажу, наданих виробником!
  6. Злегка підтягніть під’єднувальний кабель на дні та на стінці водойми. ОБЕРЕЖНО! Якщо під’єднувальний кабель виводиться через край водойми, зверніть увагу на можливі місця виникнення потертостей. Гострі краї можуть пошкодити під’єднувальний кабель. Притупіть можливі гострі краї водойми!
  7. Нанесіть захист від корозії (наприклад герметик Sikaflex):
    — Шви, які підлягають ущільненню, між консоллю та конструкцією.
    — Заповніть отвори в опорній плиті консолі.
    — Заповніть подряпини у консолі.
  1. Мішалку змонтовано. Виконайте електричне під’єднання.
Підлоговий монтаж
Підлоговий монтаж